0 items - 0,00€ 0

Podràs realitzar el pagament de la teva comanda d’una d’aquestes maneres:

 

Targeta de crèdit / dèbit: Pots fer el pagament a través de la passarel·la de pagament segur de CAIXABANK, utilitzant per a això una de les següents targetes: VISA, MASTERCARD.

Durant el procés de compra, un cop escollida aquesta opció, se’t reenviarà a la pàgina de la passarel·la de pagament REDSYS CAIXABANK, per formalitzar el pagament. REDSYS i CAIXABANK garanteixen la confidencialitat de tot el procés, i cap número de targeta de crèdit o informació relacionada serà posada en coneixement de Taller de Cuina Bon Gust SL.

Les teves dades només estaran a la passarel·la de pagament de CAIXABANK, que és qui tramitarà el pagament. L’entitat financera utilitza una passarel·la de pagament segura, que utilitza el protocol SSL (Secure Socket Layer) la qual cosa garanteix la màxima seguretat respecte a les teves dades o a les dades de la targeta.

Aquesta via és molt ràpida. Ens arriba confirmació del pagament immediata i procedim a tramitar la comanda en aquest moment.

 

Transferència bancària: Un cop completis la comanda, rebràs un email amb el número de compte on realitzar la transferència. Tingues en compte que aquest mètode de pagament no és immediat, i poden passar fins a 48 hores perquè rebem la confirmació del pagament. Pots agilitzar aquest pas seleccionant l’enviament de notificació de transferència que t’ofereix el teu banc en fer la transferència a administració@bongust.cat. A partir de llavors es posarà en marxa la teva comanda.

Minimum 4 characters
1
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?
Powered by