0 items - 0,00€ 0

Taller de Cuina Bon Gust és un obrador de cuina especialitzat enla V GAMMA.

Produeix i comercialitza al voltant de 60 solucions gastronòmiques per a bars, restaurants, hotels, rostisseries, carnisseries i botigues delicatessen.

Oferim un servei de cuina externa per aquells negocis que han decidit externalitat la producció de part o la totalitat dels seus productes.

I+D continu per tal de oferir nous productes al mercat, basats en la qualitat i amb la seguretat alimentària que ho requereix.

Cuinem plats de qualitat, amb ingredients de proximitat, diferencials, innovadors, sense conservants ni colorants, abaixa temperatura llestos per ESCALFAR I GAUDIR

explicació

Cinquena Gamma

QUÈ ÉS UN PLAT DE 5ª GAMMA?

llegir més

PROCÉS D'ELABORACIÓ

llegir més

BENEFICIS CONSUMIDOR FINAL

llegir més

BENEFICIS CANAL HORECA

llegir més

QUÈ ÉS UN PLAT DE 5ª GAMMA?

Els aliments de 5a gamma, també coneguts com d’alta gamma, són el resultat de l’aplicació de les noves tecnologies en el món de la gastronomia, que fan possible disposar de plats elaborats molt difícils de distingir dels acabats de cuinar per un Xef professional .

Els productes de cinquena gamma són utilitzats en gran quantitat de restaurants i hotels com a eina complementària per a l’elaboració dels seus plats, ja que permeten obtenir uns resultats molt bons de forma més fàcil i econòmica.

PROCÉS D’ELABORACIÓ

Es seleccionen les millores matèries primeres i se sotmet als proveïdors a exigents controls de qualitat.

Disposem d’instal·lacions per preservar la qualitat i seguretat dels productes elaborats, evitant la contaminació creuada (sales independents de manipulació de verdures, carns i peixos; sales de desinfecció de recipients).

Cuinem els plats de manera tradicional perquè conservin el màxim de nutrients, sabor, color i textura. Ens basem únicament en matèries primeres 100% naturals i de denominació d’origen, emprant exclusivament oli d’oliva.

Un cop elaborat el producte, l’envasem en borsa o barqueta termo-segellada al buit, aconseguint un producte de la màxima qualitat.

Per obtenir una bona seguretat alimentària, els productes de 5a gamma estan sotmesos a temperatures altes i refredaments ràpids (pasteurització i abatiment de temperatura). Aquest tractament tèrmic garanteix l’eliminació dels possibles microorganismes patògens, alhora que respecta les característiques originals del plat, tant nutricionals com sensorials (textura, gust, aroma), fent que sigui molt difícil diferenciar-los dels “acabats de fer”.

Deixem en mans del client la regeneració del producte que consisteix a introduir la bossa / barqueta durant 3 ‘al microones abans del seu consum.
A continuació el plat s’envasa en racions individuals al buit. Per acabar s’etiqueta el producte amb tota la informació necessària per a la seva regeneració i es distribueix en refrigerat.

Conservem el producte refrigerat entre 0 i 4ºC durant el trasllat des de la nostra cuina fins a les instal·lacions dels nostres clients, mantenint en tot moment la cadena de fred. Per a això, disposem de transport especial refrigerat.

Vam aconseguir productes amb caducitats entre 90 i 120 dies en refrigerat mantenint totes la seva propietats organolèptiques.

BENEFICIS CONSUMIDOR FINAL

  • Els plats es poden regenerar en una paella, al bany maria o en microones (temps de regeneració 3 ‘).
  • Facilitat de manipulació; obrir, escalfar i servir.
  • Sense minves en la preparació i el consum del producte.
  • Estalvi de temps a la cuina (menor temps de preparació).
  • Simplificació del procés de compra.
  • Estalvi de costos a causa de llargues caducitats dels productes d’entre 90 i 120 dies en refrigerat (amb millores en textura i sense pèrdues de les qualitats organolèptiques originals) que permeten fer comandes mínimes de 75 €.
  • Llargues caducitats obtingudes de manera natural (pasteurització).
  • Els plats de V gamma aconsegueixen millors textures que els plats elaborats tradicionals (atmosfera protegida amb caducitats molt menors).
  • Increment de la intensitat de sabors com a conseqüència del procés d’elaboració.
  • Més saludable per no incloure ni conservants ni colorants.
  • Productes dirigits a grups poblacionals específics (mancances nutricionals de gent gran, nens, lactants o embarassades).
  • Plats preparats nutricionalment més saludables per utilitzar productes 100% naturals.
  • Productes més naturals a causa d’un procés d’elaboració menys invasiu.
  • Productes poc processats.
  • Ingredients amb denominació d’origen.

BENEFICIS CANAL HORECA

  • Els plats es poden regenerar en una paella, al bany maria o en microones (no cal tenir sortida de fums).
  • Incrementa l’oferta de productes sense necessitat d’ampliar personal (gran varietat de plats, continu R + D).
  • No hi ha minves en la preparació i consum dels productes.
  • Homogeneïtzació de la qualitat del producte.
  • Estandardització de sabors i textures.
  • Caducitats en refrigerat entre 90 i 120 dies.
  • Estalvi de costos en personal.
  • Substituïm costos fixos per costos variables.
  • Estalvi de temps a la cuina (menor temps de preparació).
  • Escandalls exactes (major control de costos).
  • Compliment norma APPCC.
  • Facilitat de manipulació; obrir, escalfar i servir.
  • Facilitat per regenerar el producte.
  • Reduïm els riscos sanitaris a causa que que la 5a gamma està elaborada seguint estrictes controls de producció i complint la legislació vigent.
  • Simplificació del procés de compra.
  • No hi ha trencaments d’estoc per falta de producte.
  • Estalvi d’espai a la cuina.
Minimum 4 characters
1
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?
Powered by